Μπομπιρούπολη

[javascript protected email address]
2810242427
http://www.mpompiroupoli.gr/
Γερωνυμάκη 36, Ηράκλειο
Ηλικία από 2 ως 12
Υπεύθυνος: Ανδρουλάκη Μαρία - Αλεξανδράκης Γιάννης
Η Μπομπιρούπολη είναι ένας δημιουργικός παιδότοπος φτιαγμένος και προσεγμένος με πολύ μεράκι και ακόμα πιο πολύ αγάπη για τα παιδιά!

Στον νέο, ανανεωμένο μας χώρο οι μικροί σας ήρωες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέα ερεθίσματα μέσα από τις δραστηριότητες και τα νέα εργαστήριά μας, τα οποία θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μια ιδιαίτερα ποιοτική ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών σας καθώς εσείς απολαμβάνετε τον καφέ και το snack σας στο ζεστό και οικείο περιβάλλον του νέου μας χώρου!

Οι καθημερινές μας δραστηριότητες περιλαμβάνουν κινητικά παιχνίδια, παιχνίδια στην αυλή όταν ο καιρός μας το επιτρέπει, επιτραπέζια, αφήγηση παραμυθιών, χειροτεχνίες αλλά και θεματικά παιχνίδια στις γωνιές της Μπομπιρούπολης.
Ταυτόχρονα, στηρίζουμε πάντα τη διαδικασία του μη δομημένου παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους που επιθυμούν να παίξουν μόνοι ή με τον φίλο τους, παρέχοντάς τους επώνυμα παιχνίδια LEGO, Playmobil και πολλές ξύλινες παιχνίδοκατασκευες.

Για τους γονείς που θέλετε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας όσο οι μικροί σας ήρωες παίζουν και επιμορφώνονται, δημιουργήσαμε ένα άκρως μοντέρνο, αλλά και οικογενειακό ταυτόχρονα, περιβάλλον! Στον νέο μας χώρο, εκτός από καφέ, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε υγιεινά snack όπως φρουτοσαλάτες και σάντουιτς, φτιαγμένα με ολόφρεσκα υλικά. 

Στη Μπομπιρούπολη κυρίαρχο ρόλο εκτός από την αισθητική του χώρου και την ποιότητα των παιχνιδιών και των δραστηριοτήτων μας, έχουν η ασφάλεια των παιδιών αλλά και η υγιεινή γι' αυτό και διαθέτουμε όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς
Ακολουθήστε μας:   

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα16:00-21:30  
Τρίτη16:00-21:30  
Τετάρτη16:00-21:30  
Πέμπτη16:00-21:30  
Παρασκευή16:00-21:30  
Σάββατο10:00-22:00  
Κυριακή10:00-22:00  

Πού βρισκόμαστε

Video


Επικοινωνήστε με την επιχείρηση