Περιοχή
 Ηλικία
από έως
  • Ράδιο Family
  • Shotokan
Newsletter

Ποιοι Είμαστε

Ο "Παιδόκοσμος" είναι μια νέα ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της προβολής των επιχειρήσεων που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά !!!

Η ανάγκη για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας προέκυψε όταν, όντας γονείς κι εμείς, ψάχνοντας στο διαδίκτυο για προτάσεις και ιδέες σε θέματα σχετικά με τα παιδιά μας (εξωσχολκές δραστηριότητες, παιδικά καταστήματα κ.λ.π.), διαπιστώσαμε ότι υπήρχε μεγάλη δυσκολία στο να βρούμε συγκεντρωμένα τα στοιχεία αυτά. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι θα εξυπηρετούσε πολύ όλους τους γονείς η ύπαρξη μίας ιστοσελίδας που θα κάλυπτε το κενό αυτό, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρουν οτιδήποτε θα ήθελαν σχετικά με τα παιδιά, βολικά ταξινομημένο ανά κατηγορία, περιοχή και ηλικία.

Κάπως έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε ο "Παιδόκοσμος" !

Ξεκινήσαμε λοιπόν από το Ηράκλειο Κρήτης και σκοπός μας είναι να επεκταθούμε στις επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας μας. Ανανεωνόμαστε συνεχώς καθώς καθημερινά προστίθενται νέες επιχειρήσεις. Επομένως, αν σήμερα δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε, είναι σίγουρο ότι θα το βρείτε τις επόμενες μέρες.


Αν έχετε παιδιά ή αν είσαστε παιδιά (αλλά ακόμα και αν νιώθετε παιδιά), μπορείτε μέσα από τον ''Παιδόκοσμο'' να βρείτε όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον κόσμο των παιδιών. Φιλοδοξία και ελπίδα μας είναι όλοι οι γονείς, μέσα από τον "Παιδόκοσμο", να έχουν τη δυνατότητα να βρουν εύκολα και γρήγορα ιδέες, προτάσεις και λύσεις, για οτιδήποτε ψάχνουν σε σχέση με τα παιδιά τους!  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ. 


Όσον αφορά στις επιχειρήσεις, σκοπός μας είναι αφενός να διευκολύνουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να βρουν, εύχρηστα και συστηματικά ταξινομημένες, πληροφορίες για όλες τις επιχειρήσεις και υπηρεσίες που αφορούν στα παιδιά, αφετέρου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους εσάς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιείστε στους τομείς αυτούς, να έρθετε σε επαφή με τους υποψήφιους πελάτες σας, δίνοντάς τους αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας.

Εάν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας,  πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ