Η Χώρα των παραμυθιών (Χανιόπορτα)

[javascript protected email address]
2811 103176
http://xoraparamithion.gr/
Πηνειού 8, Χανιόπορτα
Ηλικία από 0 ως 6

Στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο "Η Χώρα των Παραμυθιών" μπορούν να ενταχθούν βρέφη από 6 μηνών έως νήπια 6 ετών.
Τα παιδιά συμμετέχουν σε ομάδες ομηλίκων και κάθε ομάδα καθοδηγείται από έμπειρη πτυχιούχο παιδαγωγό. Ο σχεδιασμός και οι στόχοι του παιδαγωγικού προγράμματος διαμορφώνονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας των παιδιών. Ενδεικτικά, μερικοί από τους στόχους είναι:
✓ Ανάπτυξη των αισθήσεων του παιδιού
✓ Υποβοήθηση της κατάκτησης της αυτονομίας του
✓ Ψυχοκοινωνική εξέλιξη και σωματική υγεία
✓ Προτροπή και ενθάρρυνση του να συμμετέχει σε ομάδες παιχνιδιού και να αλληλεπιδρά με συνομηλίκους
✓ Ανάπτυξη της αντιληπτικής του ικανότητας
✓ Ανακάλυψη του εαυτού και αυτοέκφραση
✓ Εισαγωγή στον κόσμο της γνώσης
✓ Προανάγνωση, προγραφή και προαρίθμηση για τα νήπια.
Γνωρίζουμε καλά ότι οι δεξιότητες κάθε παιδιού είναι διαφορετικές, παραμένουν όμως ίδιες οι ανάγκες τους για φροντίδα και ασφάλεια.
✓ Πρωϊνά και απογευματινά τμήματα
✓ Καινοτόμο Παιδαγωγικό Πρόγραμμα
✓ Πλήρης διατροφή βάσει διαιτολογίου από παιδίατρο
✓ Φυσική Αγωγή από πτυχιούχο γυμναστικής ακαδημίας
✓ Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας από καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας
✓ Μουσική Αγωγή από πτυχιούχο μουσικής
✓ Εκμάθηση ηλεκτρονικού υπολογιστή από πτυχιούχο πληροφορικής
✓ Εκπαιδευτικές εκδρομές
✓ Κοινωνικές εκδηλώσεις
✓ Συνεργασία με επαγγελματίες υγείας
✓ Μεταφορά με σύγχρονα σχολικά λεωφορεία
Η Χώρα των Παραμυθιών στεγάζεται σε σύγχρονες και ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις. Η λειτουργία της καθορίζεται από το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο περί σωστής λειτουργίας Ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών ΦΕΚ 226 (Τεύχος Β’)/23.2.2007.
Τα σχολεία μας είναι πιστοποιημένα και λειτουργούν σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές του HACCP(αριθμός ISO). Προστατεύονται από σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας. Επίσης, διαθέτουμε πιστοποιητικό μέτρησης με μηδενική ραδιενέργεια. Όλοι οι χώροι διαθέτουν άθραυστα κρύσταλλα και είναι εφοδιασμένοι με συσκευές υγιεινής και απολύμανσης.
Σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας υπάρχει φυσικός φωτισμός, εξαερισμός, κλιματισμός και έξοδοι κινδύνου. Ποτέ δεν αφήνονται τα παιδιά μόνα χωρίς εποπτεία στις αίθουσες, εξασφαλίζοντας ότι τίποτα απρόβλεπτο δεν μπορεί να τους συμβεί, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ατυχήματος. Το παιδαγωγικό υλικό ανανεώνεται συχνά για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σε γνώση και παιχνίδι. Οι αυλές είναι εξοπλισμένες με εγκεκριμένα παιχνίδια εξωτερικού χώρου προορισμένα για ψυχοκινητικές δραστηριότητες Επίσης, οι αυλές μας είναι καλυμμένες με ειδικό χλοοτάπητα για ασφαλές παιχνίδι και διαθέτουν ηλεκτρονικά ανοιγόμενες πόρτες.
Η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών γίνεται με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία. Τα σχολικά μας λεωφορεία πραγματοποιούν συχνά δρομολόγια σε όλες τις περιοχές του Ηρακλείου, όπως κέντρο, Μασταμπάς, Θέρισσος, Κνωσσού, Φορτέτσα, Γάζι, Κατσαμπάς, Αλικαρνασσός, Καλλιθέα, Καρτερός και Πρασσά. Στόχος μας η διευκόλυνση του γονέα και η σύντομη παραμονή του παιδιού στο σχολικό λεωφορείο.
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο Η Χώρα των Παραμυθιών συμμετέχει στη δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α., που διαχειρίζεται η Ε.Ε.Τ.Α.Α, για την ενίσχυση της οικογένειας και τη στήριξη της μητέρας.
Πλήρης διατροφή βάσει διαιτολογίου από παιδίατρο Σε καθημερινή βάση τα παιδιά απολαμβάνουν τέσσερα υγιεινά γεύματα: · το πρωϊνό · το μεσημεριανό · το απογευματινό και · το δείπνο (για τα απογευματινά τμήματα) Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα την ίδια ημέρα, από έμπειρη μαγείρισσα, στα σχολεία μας. Το μεσημεριανό και το δείπνο, συνοδεύονται από σαλάτα εποχής, φρέσκο ψωμί και φρούτο.

Θα μας βρείτε σε δύο σημεία:
Οδός Πηνειού 8, Χανιόπορτα , τηλ. 2811 103176, 2811 103177
Οδός Κατρέ 9, Πόρος, τηλ. 2810 224290

Ακολουθήστε μας:   

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα07:00-21:00  
Τρίτη07:00-21:00  
Τετάρτη07:00-21:00  
Πέμπτη07:00-21:00  
Παρασκευή07:00-21:00  

Παροχές

ΕΣΠΑΠλήρης ΔιατροφήΣχολικά Λεωφορεία

Πού βρισκόμαστε

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση