Λόγου Ανάπτυξις-Κέντρο Λογοθεραπείας (Χανιά)

[javascript protected email address]
2822400057
6976184945
Ιωάννου Σφακιανάκη 32, Χανιά
Ηλικία από 2 ως 11

Εξατομικευμένα προγράμματα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Αντιμετώπιση δυσκολιών προφορικού και γραπτού λόγου, προβλημάτων συμπεριφοράς ή άλλων δυσκολιών που δυσχεραίνουν την ομαλή ανάπτυξη και επικοινωνία παιδιών και εφήβων.

Στο κέντρο πραγματοποιούνται συνεδρίες Λογοθεραπείας και επιπλέον τμήματα Δημιουργικής Έκφρασης & Απασχόλησης καθώς και τμήμα Σχολικής Μελέτης για όλα τα παιδιά.

Θεραπευτική ιππασία 
Είναι μία δραστηριότητα η οποία χρησιμοποιεί την κίνηση του αλόγου για να βελτιώσει νευρολογικές, νοητικές, επικοινωνιακές και αισθητηριακές δυσλειτουργίες σε παιδία και ενήλικες. Πρόκειται γι μία δομημένη θεραπέια με δικά της θεραπευτικά πρωτόκολλα, αλλά με κοινούς με τις άλλες θεραπείες στόχους.Η Θεαρπευτικη Ιπασσία ωφελεί τα άτομα σωματικά κοινωνικά εκπαιδευτικά και ψυχολογικά, εφόσον είναι μία ευχάριστη αθλητική και παράλληλα αθλητική δραστηριότητα. Παιδία έφηβοι και ενήλικες έχουν την δυνατότητα να βρούν νέους τρόπους γι να καλλιεργήσουν θετική συμπεριφορά και να αναπτύξουν ισορροπημένες κοιωνικές δεξιότητες μέσω της ομαδικής δραστηριόητας χρησι,οποιώντας το άλογο ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας.

Υποκατάστημα Κισάμου

Προσφορά

Εκτυπώστε ή σκανάρετε (QR CODE) την προσφορά μας και, με την επίδειξή της, θα έχετε έκπτωση 15% στην συνεδρία!

Πού βρισκόμαστε

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση